EXIT EDIT MODE

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΠΕΤΟΝ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΠΕΤΟΝ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ

Το κλασσικό βιομηχανικό δάπεδο είναι μια επιλογή που εφαρμόζεται κυρίως σε βιομηχανικούς χώρους. Με τα επιφανειακά σκληρυντικά αδρανή, η τελική επιφάνεια γίνεται λεία και βελτιώνεται η αντοχή της.

Τι γίνεται όμως με τη σκόνη; Τι γίνεται με τη διαπερατότητα σε λεκέδες και βρωμιά; Τι γίνεται με την πιο βαριά καταπόνηση των περονοφόρων οχημάτων;

Τίποτα, και από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Σκόνη, ρηγματώσεις και συσσωρευμένη βρωμιά που με την πάροδο του χρόνου δημιουργούν λειτουργικά αλλά και αισθητικά θέματα στον χώρο.

Για εφαρμογές σε βιομηχανικά κτήρια ή εμπορικούς χώρους με μεγάλες απαιτήσεις καταπόνησης αποφύγετε το κλασικό βιομηχανικό δάπεδο. Ελάτε να δούμε μαζί τη νέα του βελτιωμένη εκδοχή, που βασίζεται στο σύστημα cure-hardener-sealer δηλαδή, ενίσχυση της μάζας του σκυροδέματος και προστασία της τελικής επιφάνειας.

Μετά την σκυροδέτηση του δαπέδου, εφαρμόζουμε ένα βελτιωτικό ωρίμασης που ταυτόχρονα αποτελεί και σκληρυντή υδατικής βάσης (cure - hardener).

Η τελική προστασία επιτυγχάνεται με ένα εξωτερικό σφραγιστικό υλικό (sealer) που αντιδρά χημικά με το μπετόν και δημιουργεί ένα διαπνέον προστατευτικό μικρο-φιλμ. το οποίο:

βελτιώνει τις μηχανικές αντοχές του δαπέδου
αυξάνει την ανθεκτικότητα της τελικής επιφάνειας έναντι τριβής
μειώνει την ιδιότητα του σκυροδέματος να απορροφά βρώμα, ρύπους και λάδια
εμποτίζει την παραγωγή σκόνης
δημιουργεί μια «wet look» επιφάνεια
αντέχει την υπεριώδη ακτινοβολία
έχει ικανοποιητική αντοχή στα ελαφριά χημικά


Το μικρο-φιλμ δεν αποκολλάτε από το υπόστρωμα και μπορεί εύκολα να ανανεωθεί σε βάθος χρόνου.


Η τελική επιφάνεια του δαπέδου, γυαλίζεται με μηχανικό τρόπο (κεφαλές διαμαντιών) δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Το νέο βιομηχανικό δάπεδο είναι ένα δάπεδο σκυροδέματος υπερυψηλής απόδοσης σχεδιασμένο να αντέχει τη βαριά κίνηση των πεζών και την απαιτητική κίνηση των περονοφόρων οχημάτων. Συνδυάζει όλες τις παραπάνω λειτουργικές και αισθητικές ιδιότητες ενώ η συντήρησή του είναι εύκολη και σχετικά χαμηλού κόστους.


Το παραπάνω σύστημα στεγνώνει τάχιστα και σε συνδυασμό με την μοναδική δύναμη της DPK Constructions, έχετε το μικρότερο δυνατό χρονοδιάγραμμα εργασιών.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

  • Γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Inox Style Κυριάκου, στον Ασπρόπυργο (1.250m2).
  • Γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Penetron Hellas, στην Αττική (600m2).
  • Διάστρωση νέου σκυροδέματος και γυάλισμα επιφάνειας σε χώρο αποθήκης της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, στη Μεταμόρφωση.
  • Γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος, στο χυτήριο της βιομηχανικής μονάδας της εταιρείας Αλουμίνιον της Ελλάδας, στη Βοιωτία.
  • Γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος σε χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρίας Apivita, στο Μαρκόπουλο Αττικής (150m2).
  • Γυάλισμα βιομηχανικού δαπέδου αποθήκης της εταιρείας Ευρωχαρτική (Endless), στον Ασπρόπυργο (350m2).
  • Γυάλισμα δαπέδου αποθήκης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας κρασιών Greek Wine Cellars (Κουρτάκης), στον Μαρκόπουλο (250m2).
  • Γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Μπόθος Μηχανήματα Καθαρισμού, στην Αθήνα (110m2).

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Προτάσεις υλικών και προμηθευτών

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένες εταιρείες υλικών και πρώτων υλών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας εξασφαλίζουν μια σφαιρική ενημέρωση στα θέματα των νέων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Για κάθε έργο μπορούμε να προτείνουμε διαφορετικά υλικά σε σχέση ποιότητας και τιμής.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: