EXIT EDIT MODE

ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ

Τα γυαλισμένα τσιμεντοειδή κονιάματα είναι μια διαφορετική εκδοχή του μωσαϊκού. Εδώ, τα χαλαζιακά αδρανή είναι πιο μικρά σε μέγεθος και έτσι οι τελικές επιφάνειες εμφανίζονται πιο ομοιογενείς, πιο διακριτικές αλλά παραμένουν τέλεια και εντυπωσιακά αφηρημένες.

Πρόκειται για αυτοεπιπεδούμενα τσιμεντοειδή υλικά, με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες που τοποθετούνται σε πάχη 5-40mm. Η πλήρης καταπόνηση τους μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις 3 έως 4 ώρες μετά την εφαρμογή τους.

Μετά την τοποθέτηση τους, μπορούν να παραμείνουν ως έχουν για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα ή να γυαλιστούν. Στην περίπτωση του γυαλίσματος, ανάλογα με το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ματ, σατινέ ή γυαλιστερό δάπεδο.

Παράλληλα, μπορούμε να αποκαλύψουμε τα αδρανή του κονιάματος δίνοντας την εικόνα ενός σύγχρονου μωσαϊκού (terrazzo alla veneziana) ή να παραμείνουμε στο αρχικό στρώμα της επιφάνειας.

Διατίθενται σε πλήθος χρωματικών επιλογών, κοκκομετριών και σε συνδυασμό με τα διαφορετικά φινιρίσματα κατά την εφαρμογή τους, αφήνουν μεγάλο περιθώριο για ξεχωριστές αρχιτεκτονικές προτάσεις.

Ταιριάζουν άψογα με το βιομηχανικό design.


Μερικοί λόγοι για να τα επιλέξετε…..

Μεγάλη διάρκεια και αντοχή στον χρόνο
Γρήγορο χρονοδιάγραμμα
Ικανοποιητική χημική αντοχή
Αδιαπέρατα στο νερό
Χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης
Επιφάνειες χωρίς αρμούς
Αντιολισθηρά
Τοποθέτηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
Οικολογική επιλογή
Εφαρμογή πάνω σε υφιστάμενα υποστρώματα
Αμέτρητες επιλογές στο τελικό αποτέλεσμα

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Προτάσεις υλικών και προμηθευτών

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένες εταιρείες υλικών και πρώτων υλών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας εξασφαλίζουν μια σφαιρική ενημέρωση στα θέματα των νέων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Για κάθε έργο μπορούμε να προτείνουμε διαφορετικά υλικά σε σχέση ποιότητας και τιμής.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: