ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

EXIT EDIT MODE

LEROY MERLIN

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Στη σύγχρονη και ανταγωνιστική εποχή μας, κατανοούμε πλήρως την ανάγκη των επαγγελματιών για άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους.

Καλύτερη απόδειξη για το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με μεγάλες βιομηχανίες φαρμάκων και τροφίμων που μας εμπιστεύονται τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρά έργα. 

+ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια σχεδιασμού και διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων και γραφείων.

+ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ...

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η πολυετής και πολύπλευρη εμπειρία των μελών της dpk constructions, επιτρέπει να προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικά ανταγωνιστικές προτάσεις με συνέπεια στη σχέση ποιότητας και τιμής. Παράλληλα φροντίζουμε ώστε όλες οι εργασίες να εκτελούνται με το δικό μας εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και το δικό μας εξοπλισμό, υπό την επίβλεψη των μηχανικών και των εργοδηγών μας.

+ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ...

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

Ύστερα από 30 χρόνια υπεύθυνης παρουσίας σε έργα μονώσεων τόσο στον χώρο της οικοδομής όσο και στον χώρο της ναυτιλίας, είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις με εγγύηση μακροβιότητας σε συστήματα στεγανώσεων, θερμομονώσεων, ηχομονώσεων και μονώσεων πυρασφαλείας.

+ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ...

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ξεχωριστό κομμάτι της DpkConstructions αποτελεί και η ενασχόληση με ναυτιλιακά έργα, σε ιδιωτικά και δημόσια ναυπηγεία αλλά και εν πλω. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες για τη μετασκευή πλοίων και παράλληλα αναλαμβάνουμε έργα και σε μικρότερα σκάφη αναψυχής.

+ ΝΑΥΤΙΛΙΑ...
Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: