ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

EXIT EDIT MODE

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Οι πολυουρεθανικές επιστρώσεις είναι συστήματα δύο ή τριών συστατικών που εφαρμόζονται πάνω σε καλά προετοιμασμένο υπόστρωμα. Το σύστημα των τριών συστατικών αποτελεί το πολυουρεθανικό δάπεδο. Το σύστημα των δύο συστατικών αποτελεί την πολυουρεθανική βαφή. Στα πολυουρεθανικά αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα το πάχος της επίστρωσης κυμαίνεται από 2mm έως 8mm. Στις πολυουρεθανικές βαφές κυμαίνεται από 200μm έως 500μm.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή εφαρμογή ενός πολυουρεθανικού συστήματος είναι η σωστή προετοιμασία του υποστρώματος. Η εταιρεία μας διαθέτει αδαμαντοφόρα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την εκτράχυνση και προετοιμασία του υποστρώματος. Σε συνδυασμό με τις βιομηχανικές απορροφητικές σκούπες που διαθέτουμε, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει χωρίς καθόλου σκόνη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η τελική επιφάνεια των δαπέδων είναι λεία και υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ενιαίο σοβατεπί πάνω σε οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια.

Η μελλοντική τους επέκταση αλλά και η τοπική επισκευή τους μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Τα πολυουρεθανικά υλικά μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταστήματα, mall, σχολεία αλλά και σε σύγχρονες κατοικίες. Αποτελούν ιδανική λύση για ναυτιλιακές εφαρμογές.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Αντοχή σε κρούση και μηχανικές φορτίσεις.
Μεγάλη ελαστικότητα, ιδανικό για εύκαμπτα υποστρώματα.
Πληρεί υγειονομικές απαιτήσεις.
Αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.
Ιδανικό σε ναυτιλιακές εφαρμογές.
Εφαρμογή σε θαλάμους συντήρησης.
Δυνατότητα δημιουργίας αντιολισθηρής επιφάνειας.
Τελική επιφάνεια χωρίς αρμούς και εύκολος καθαρισμός.
Ηχοαπορροφητικές ιδιότητες.
Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις RAL και με μίξη διακοσμητικών νιφάδων ή διαφορετικών έγχρωμων αδρανών δημιουργούνται πρωτότυπες διακοσμητικές επιφάνειες.

bayer logo
Οι πρώτες ύλες είναι της εταιρείας BAYER

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 • Διάστρωση πολυουρεθανικών δαπέδων και βαφών στο εργοστάσιο της αλευροβιομηχανίας Μύλοι Λούλη (Μύλοι Αγ. Γεωργίου) στο Κερατσίνι, (2.500m2).
 • Διάστρωση αντιολισθηρών δαπέδων σε χώρους παραγωγής της εταιρείας αλλαντικών ΝΙΚΑΣ, στον Αγ. Στέφανο (800m2).
 • Δημιουργία πολυουρεθανικών δαπέδων σε χώρους καταστημάτων της εταιρίας MAKRO CASH & CARRY (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλος, Λάρισα).
 • Επίστρωση πολυουρεθανικης βαφής και διαγραμμίσεις σε κατάστημα της εταιρείας THE MART, στην Αθήνα.
 • Διάστρωση πολυουρεθανικών δαπέδων στο κτήριο της εταιρίας τροφίμων KNORR, στο Σχηματάρι, (500m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου σε χώρο παραγωγής της σοκολατοβιομηχανίας ΑΛΚΗ ΕΠΕ, στο Λουτράκι Κορινθίας, (1.000m2).
 • Χρωματισμός δαπέδου και τοίχων με πολυουρεθανική βαφή, στο νέο χώρο αποθήκευσης και διανομής τροφίμων της εταιρείας Petrofood, στο Καματερό (600m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικών δαπέδων σε 394 WC, του κρουαζιερόπλοιου Golden Iris.
 • Επίστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου σε χώρους παραγωγής της σοκολατοποιΐας Ήρα, στην Καλλιθέα, (150m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικών δαπέδων στην εταιρεία σοκολάτας Chocotime, στον Ασπρόπυργο, (300m2).
 • Διάστρωση τσιμεντοειδών κονιαμάτων και πολυουρεθανικών δαπέδων στο 10όροφο κτήριο parking ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ναυ. Νικοδήμου και Φιλελλήνων στο Σύνταγμα, (3.000m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου στις εγκαταστάσεις της κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη, στον Πειραιά.
 • Επίστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου στα γραφεία της εταιρείας Steinhauer, στον Πειραιά (250m2).
 • Επίστρωση λείου πολυουρεθανικού δαπέδου σε διάφορους χώρους παραγωγής, της εταιρείας γαλακτοκομικών ειδών Κόγιας, στην Άνοιξη (210m2).
 • Αντικατάσταση πλακιδίων δαπέδου υγειονομικού τύπου, της εταιρείας κρεάτων AGNO MARKET, με αντιολισθηρό πολυουρεθανικό δάπεδο με έγχρωμα χαλαζιακά αδρανή και διάφανο τελικό βερνίκι.
 • Αποκατάσταση πολυουρεθανικής βαφής δαπέδων σε διάφορους χώρους της εταιρείας VIOPOL, στο Σχηματάρι.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Προτάσεις υλικών και προμηθευτών

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένες εταιρείες υλικών και πρώτων υλών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας εξασφαλίζουν μια σφαιρική ενημέρωση στα θέματα των νέων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Για κάθε έργο μπορούμε να προτείνουμε διαφορετικά υλικά σε σχέση ποιότητας και τιμής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Στη σύγχρονη και ανταγωνιστική εποχή μας, κατανοούμε πλήρως την ανάγκη των επαγγελματιών για άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους.

Καλύτερη απόδειξη για το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με μεγάλες βιομηχανίες φαρμάκων και τροφίμων που μας εμπιστεύονται τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρά έργα. 

+ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια σχεδιασμού και διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων και γραφείων.

+ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ...

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η πολυετής και πολύπλευρη εμπειρία των μελών της dpk constructions, επιτρέπει να προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικά ανταγωνιστικές προτάσεις με συνέπεια στη σχέση ποιότητας και τιμής. Παράλληλα φροντίζουμε ώστε όλες οι εργασίες να εκτελούνται με το δικό μας εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και το δικό μας εξοπλισμό, υπό την επίβλεψη των μηχανικών και των εργοδηγών μας.

+ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ...

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

Ύστερα από 30 χρόνια υπεύθυνης παρουσίας σε έργα μονώσεων τόσο στον χώρο της οικοδομής όσο και στον χώρο της ναυτιλίας, είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις με εγγύηση μακροβιότητας σε συστήματα στεγανώσεων, θερμομονώσεων, ηχομονώσεων και μονώσεων πυρασφαλείας.

+ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ...

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ξεχωριστό κομμάτι της DpkConstructions αποτελεί και η ενασχόληση με ναυτιλιακά έργα, σε ιδιωτικά και δημόσια ναυπηγεία αλλά και εν πλω. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες για τη μετασκευή πλοίων και παράλληλα αναλαμβάνουμε έργα και σε μικρότερα σκάφη αναψυχής.

+ ΝΑΥΤΙΛΙΑ...
Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: