ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

EXIT EDIT MODE

ΓΥΑΛΙΣΜΑ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το γυάλισμα μωσαϊκών και μαρμάρινων επιφανειών. Δάπεδα, κλιμακοστάσια, σοβατεπί, ποδιές, επενδύσεις, μπορούν να γυαλιστούν και να καθαριστούν.

Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με μεταλλικές και ρητινούχες κεφαλές διαμαντιών που κάνουν το γυάλισμα μια εξαιρετικά εύκολη, γρήγορη και χωρίς σκόνη διαδικασία. Οι τελικές επιφάνειες είναι πλήρως γυαλισμένες, με ομοιόμορφη όψη και διάρκεια στο χρόνο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση μωσαϊκών, μαρμάρινων δαπέδων και βιομηχανικών δαπέδων.

Με το σύστημα καθαρισμού και γυαλίσματος «Twister», της εταιρείας HTC, μπορούμε να διατηρήσουμε τις επιφάνειες των δαπέδων καθαρές και λαμπερές.

Το σύστημα αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε γυαλισμένα και καθαρά δάπεδα με τη μορφή μιας καθημερινής συντήρησης που θα διατηρεί τις επιφάνειες των δαπέδων καθαρές και προοδευτικά θα αυξάνει τη γυαλάδα τους. Ταυτόχρονα, μπορεί να εφαρμοστεί και σε βρώμικα, αγυάλιστα δάπεδα. Στην περίπτωση αυτή, ακολουθώντας μια διαφορετική σειρά σταδίων γυαλίσματος, μπορούμε να καθαρίσουμε τις επιφάνειες σε βάθος, να απομακρύνουμε γρατζουνιές, γδαρσίματα κλπ και να διαμορφώσουμε μια γυαλιστερή τελική επιφάνεια, ανθεκτική στη βρωμιά. Την τελική αυτή επιφάνεια θα συντηρούμε σε βάθος χρόνου, με το ίδιο σύστημα, με τη μορφή του καθημερινού καθαρισμού.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

  • Καθαρισμός δρόμου στις αποβάθρες του Delivery Driveway στο κεντρικό κτήριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
  • Καθαρισμός γυαλισμένου δαπέδου στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων της DHL στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
  • Καθαρισμός και γυάλισμα μαρμάρινων επενδύσεων στο Ledra Marriott Hotel, στην Αθήνα.
  • Καθαρισμός και γυάλισμα τσιμεντοπλακιδίων στην είσοδο του νέου καταστήματος Leroy Merlin, στην Αθήνα.
  • Γυάλισμα μαρμάρινων επιφανειών στο M/Y Christina O.
  • Καθαρισμός και γυάλισμα μωσαικών δαπέδων.
  • Καθαρισμός εξωτερικών μαρμάρων και αποκατάσταση των αρμών τους, γυάλισμα εσωτερικών μαρμάρων σε κατοικία στο Κεφαλάρι.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Στη σύγχρονη και ανταγωνιστική εποχή μας, κατανοούμε πλήρως την ανάγκη των επαγγελματιών για άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους.

Καλύτερη απόδειξη για το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με μεγάλες βιομηχανίες φαρμάκων και τροφίμων που μας εμπιστεύονται τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρά έργα. 

+ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια σχεδιασμού και διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων και γραφείων.

+ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ...

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η πολυετής και πολύπλευρη εμπειρία των μελών της dpk constructions, επιτρέπει να προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικά ανταγωνιστικές προτάσεις με συνέπεια στη σχέση ποιότητας και τιμής. Παράλληλα φροντίζουμε ώστε όλες οι εργασίες να εκτελούνται με το δικό μας εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και το δικό μας εξοπλισμό, υπό την επίβλεψη των μηχανικών και των εργοδηγών μας.

+ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ...

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

Ύστερα από 30 χρόνια υπεύθυνης παρουσίας σε έργα μονώσεων τόσο στον χώρο της οικοδομής όσο και στον χώρο της ναυτιλίας, είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε κάθε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις με εγγύηση μακροβιότητας σε συστήματα στεγανώσεων, θερμομονώσεων, ηχομονώσεων και μονώσεων πυρασφαλείας.

+ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ...

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ξεχωριστό κομμάτι της DpkConstructions αποτελεί και η ενασχόληση με ναυτιλιακά έργα, σε ιδιωτικά και δημόσια ναυπηγεία αλλά και εν πλω. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες για τη μετασκευή πλοίων και παράλληλα αναλαμβάνουμε έργα και σε μικρότερα σκάφη αναψυχής.

+ ΝΑΥΤΙΛΙΑ...
Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: