EΤΠΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

EXIT EDIT MODE

ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΠΕΤΟΝ HTC SUPERFLOOR™

ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΠΕΤΟΝ HTC SUPERFLOOR™

Η DPK Constructions υπήρξε πάντα μια πρωτοπόρος εταιρεία σε θέματα νέων τεχνολογιών και νέων υλικών. Με γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις τις οικοδομικής, το μοντέρνο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την ευελιξία, φέραμε για πρώτη φορά, ολοκληρωμένα, στην Ελλάδα, το σύστημα γυαλισμένου σκυροδέματος, HTC SUPERFLOOR™.

Το γυαλισμένο μπετόν είναι μια εξαιρετικά απλή ιδέα που μας δίνει ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα. Με την κατάλληλη διαδικασία μετατρέπουμε ένα απλό βιομηχανικό δάπεδο σκυροδέματος σε μια γυαλιστερή επιφάνεια που αντανακλά απαλά το φως και αναδεικνύει το χώρο σας. Με την τεχνική του HTC SUPERFLOOR™, μετατρέπουμε ένα βρώμικο και φθαρμένο δάπεδο σκυροδέματος σε μια μοντέρνα λαμπερή επιφάνεια, που καθαρίζεται εύκολα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.

Το γυαλισμένο μπετόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους όπως κέντρα logistics, αποθήκες, αεροδρόμια, καταστήματα, mall, supermarket, εργοστάσια, γραφεία, μουσεία, γκαλερί, αλλά και σύγχρονες κατοικίες. Αποτελεί ιδανική λύση για συνεργεία, γκαράζ και εκθέσεις αυτοκινήτων μιας και οι τροχοί δεν αφήνουν πάνω του αντιαισθητικά σημάδια από τα ελαστικά.

Ένα δάπεδο με γδαρσίματα, χαρακιές, βαθουλώματα, βρωμιές, φθαρμένες ρητινούχες επιστρώσεις, μπαλώματα, κατεστραμμένους αρμούς, και ανισοσταθμίες αποτελεί ένα μεγάλο αισθητικό μειονέκτημα σε ένα χώρο. Ταυτόχρονα δημιουργεί και μεγάλα λειτουργικά προβλήματα ιδιαίτερα σε χώρους διακίνησης περονοφόρων οχημάτων, trailer κλπ.

polished concretepolished concrete 2polished concrete 3

Με τα μηχανήματα που διαθέτουμε και εφαρμόζοντας την τεχνική του HTC SUPERFLOOR™, απομακρύνουμε όλα τα φθαρμένα υλικά επίστρωσης (εποξειδικά, πολυουρεθανικά κλπ). Ομαλοποιούμε το δάπεδο εξαλείφοντας γδαρσίματα, χαρακιές, βαθουλώματα κλπ και γυαλίζουμε τη τελική του επιφάνεια δημιουργώντας ένα λείο, ομοιόμορφο και λειτουργικό αποτέλεσμα, υψηλής αισθητικής αξίας.

polished concrete 4polished concrete 6polished concrete 5

 

Η επεξεργασία των δαπέδων γίνεται με κατάλληλα μηχανήματα εξοπλισμένα με ειδικές κεφαλές διαμαντιών. Ακολουθώντας διαφορετικά στάδια γυαλίσματος μπορούμε να αποκτήσουμε τελικά δάπεδα με πλήρως γυαλισμένο ή ματ φινίρισμα. Ταυτόχρονα μπορούμε να εμφανίσουμε τα αδρανή υλικά του σκυροδέματος δίνοντας έτσι μια ιδιαίτερη όψη μωσαϊκού στο τελικό μας δάπεδο ή να κρατήσουμε την κλασσική αρχική όψη του βιομηχανικού δαπέδου. Τέλος, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, μπορούμε να χρωματίσουμε την τελική επιφάνεια ή να ενσωματώσουμε λογότυπα, κείμενα κλπ. Όλες οι διαδικασίες τριψίματος γίνονται χωρίς σκόνη αφού όλα μας τα μηχανήματα είναι πάντα συνδεδεμένα με βιομηχανικού τύπου απορροφητικές σκούπες.

Το γυαλισμένο σκυρόδεμα είναι μια άκρως φιλική προς το περιβάλλον λύση αφού δεν γίνεται χρήση χημικών ουσιών.

 

Με τα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να ολοκληρώσουμε

κατά μέσο όρο 250m2/ημέρα γυαλισμένου σκυροδέματος χωρίς καθόλου σκόνη.

 

Το γυαλισμένο σκυρόδεμα είναι μια επιλογή που μπορεί να διατηρηθεί εφόρου ζωής εφόσον το επιθυμείτε. Δεν πρόκειται για μια επίστρωση πάνω σε υπάρχον δάπεδο που μετά από κάποια χρόνια θα χρειαστεί συντήρηση, αντικατάσταση κλπ. Στην ουσία, γυαλίζουμε το μπετόν που υπάρχει. Η ανθεκτικότητα του, η σκληρότητά του και όλες του οι αρχικές ιδιότητες διατηρούνται. Εμείς απλά του δίνουμε την τελική γυαλάδα, το τελικό φινίρισμα και με την προσθήκη του σωστού αδιαβροχοποιητικού υλικού μπορούμε να μειώσουμε την απορροφητικότητά του σε νερό, λάδια κλπ. Το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα μπορείτε να το διατηρήσετε για πάντα απλά και μόνο με σωστό και τακτικό καθαρισμό.

To HTC SUPERFLOOR™ δεν είναι μια τελική επίστρωση του δαπέδου.

Για αυτό αποτελεί ιδανική λύση για δάπεδα αποθηκών και κέντρων logistics μιας και δεν υπάρχουν πια τα γνωστά μερεμέτια.

Πλεονεκτήματα:

 Σκληρές και ανθεκτικές τελικές επιφάνειες
Ομοιόμορφες & λειτουργικές επιφάνειες χωρίς ανωμαλίες
Εύκολη συντήρηση
Εύκολος καθαρισμός
Μηδενική έκλυση σκόνης
Μεγάλη διάρκεια ζωής
Υψηλή αισθητική, όμορφο αποτέλεσμα
Αντιολισθητικό
Φιλικό προς το περιβάλλον
Δεν χάνεται καμιά από τις αρχικές ιδιότητες του σκυροδέματος
Δεν μένουν σημάδια από ελαστικά οχημάτων
Δυνατότητα επιλογής τελικού φινιρίσματος

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

  • Γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος και αποκατάσταση αρμών, στο εργοστάσιο της εταιρείας δομικών υλικών Kerakoll, στο Σχηματάρι Βοιωτίας (6.380m2).
  • Γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος, στο νέο χώρο της εταιρείας υφασμάτων Ιωακειμίδης, στο Κορωπί Αττικής (1.800m2).
  • Αποκατάσταση δαπέδων, αποξήλωση παλαιάς επίστρωσης, γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος και αποκατάσταση αρμών, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων της DHL, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (3.200m2).
  • Αποκατάσταση δαπέδων, αποξήλωση παλαιάς επίστρωσης, γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος και αποκατάσταση αρμών, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων της Goldair Handling, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (5.000m2).
  • Αποκατάσταση δαπέδων, γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος και αποκατάσταση αρμών, στο Delivery Driveway του κεντρικού κτηρίου του αεροδρομίου, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (1.000m2).
  • Αποκατάσταση δαπέδων, γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος και αποκατάσταση αρμών, στη νέα αποθήκη της εταιρείας Μύλοι Λούλη στην Μάνδρα Αττικής (2.500m2).
  • Γυάλισμα δαπέδου σκυροδέματος, στις αποθήκες της εταιρείας χρωμάτων Jotun, στην Αθήνα.
  • Γυάλισμα εξωτερικού δαπέδου σκυροδέματος, της εταιρείας νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων, Genfroco, στον Ασπρόπυργο.
  • Γυάλισμα βιομηχανικού δαπέδου σε χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας ΣΑΡΑΝΤΗΣ, στα Οινόφυτα Βοιωτίας (120m2).
  • Αποκατάσταση βιομηχανικού δαπέδου και δημιουργία γυαλισμένου μπετόν σε χώρους καταψύξεων της εταιρείας Μακιός Logistics, στη Θεσσαλονίκη (350m2).

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

HTC Academy diploma

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Προτάσεις υλικών και προμηθευτών

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένες εταιρείες υλικών και πρώτων υλών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας εξασφαλίζουν μια σφαιρική ενημέρωση στα θέματα των νέων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Για κάθε έργο μπορούμε να προτείνουμε διαφορετικά υλικά σε σχέση ποιότητας και τιμής.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

GALLERY

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η DPK Constructions είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας είτε πρόκειται για έργα ανέγερσης νέων εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται για έργα συντήρησης (facility management) και ανακατασκευής χώρων παραγωγής και αποθήκευσης. Το μόνιμο επιλεγμένο προσωπικό μας και ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων και αξιόλογων εξωτερικών συνεργατών, μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε άμεσα όλες τις οικοδομικές, ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εργασίες που χρειάζονται.

+ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

Η DPK Constructions αναλαμβάνει όλα τα στάδια για την απόκτηση του επαγγελματικού χώρου που οραματίζεστε. Ξεκινάμε από τον αρχικό σχεδιασμό με πρωτότυπες και σύγχρονες ιδέες, προχωράμε στις αδειοδοτήσεις και τελειώνουμε με την κατασκευή. Κάθε στάδιο δίνεται αναλυτικά κοστολογημένο και με ορισμένο από την αρχή χρονοδιάγραμμα που τηρούμε στο ακέραιο.

+ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ...

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Στην DPK Constructions, σεβόμαστε τις ανθρώπινες σχέσεις. Συμμεριζόμαστε το όραμα σας να φτιάξετε έναν ξεχωριστό χώρο όπως τον έχετε ονειρευτεί. Αρχή μας είναι οτι η άριστη παροχή υπηρεσιών μπορεί να επιτευχθεί μόνο με σωστή οργάνωση, ακρίβεια εφαρμογής και πλήρη τεχνικό και οικονομικό έλεγχο κάθε σταδίου του έργου.

+ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ...

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

Η DPK Constructions σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις θερμομόνωσης, στεγάνωσης, ηχομόνωσης και πυροπροστασίας σε επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους. Η εμπειρία των 30 χρόνων μας στο κομμάτι των μονώσεων, μάς έμαθε να χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά και τεχνίτες με κατάρτιση. Μόνο έτσι εξασφαλίζουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.

+ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ...

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ξεχωριστό κομμάτι της DPK Constructions αποτελεί και η ενασχόληση με ναυτιλιακά έργα, σε ιδιωτικά και δημόσια ναυπηγεία αλλά και εν πλω. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες για τη μετασκευή πλοίων και παράλληλα αναλαμβάνουμε έργα και σε μικρότερα σκάφη αναψυχής.

+ ΝΑΥΤΙΛΙΑ...
Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: