EΤΠΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

EXIT EDIT MODE

ΔΑΠΕΔΑ STONE CARPET

ΔΑΠΕΔΑ STONE CARPET

Τα Stone Carpets είναι μοντέρνα διακοσμητικά δάπεδα που αποτελούνται από χαλαζιακές ψηφίδες εμποτισμένες σε ρητίνη. Δημιουργούν ένα ομοιόμορφο δάπεδο με ελκυστικό φινίρισμα, χωρίς αρμούς. Αποτελούν μια εντυπωσιακή εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό χαλί, πλακάκια, PVC ή ξύλο.

Τα Stone Carpets εφαρμόζονται άνετα σε πολυτελείς κατοικίες, γραφεία, wc, εκθεσιακούς χώρους, καταστήματα λιανικής και εμπορικά κτίρια. Έχουν εξαιρετική χημική και μηχανική αντοχή καθώς και υψηλή πρόσφυση σε μπετόν, μέταλλο και ξύλο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Οι χαλαζιακές ψηφίδες μπορεί να είναι έγχρωμες ή φυσικές. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές υλικών από όλη την Ευρώπη, χρωματιστά μάρμαρα, φυσικές ψηφίδες, έγχρωμοι χαλαζίες ακόμα και γυαλί.

Η συνδετική ρητίνη του συστήματος εξαρτάται από την εφαρμογή του. Για εξωτερικούς χώρους επιλέγεται η πολυουρεθανική ρητίνη. Είναι εξαιρετικά εύκαμπτη και δεν κιτρινίζει από την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Για εσωτερικούς χώρους επιλέγεται η εποξειδική ρητίνη με δυνατότητα σφράγισης του πορώδους για λόγους υγιεινής. Αυτό καθιστά αδύνατη τη διείσδυση της βρωμιάς στη μάζα του δαπέδου.

Λόγω της ευελιξίας και της εκτεταμένης γκάμας χρωμάτων και φινιρίσματος μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε πελάτη. Διχρωμίες, σχέδια, λογότυπα και ότι άλλο φανταστείτε μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα Stone Carpet δημιουργώντας ένα tailor-made δάπεδο.

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η DPK Constructions είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας είτε πρόκειται για έργα ανέγερσης νέων εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται για έργα συντήρησης (facility management) και ανακατασκευής χώρων παραγωγής και αποθήκευσης. Το μόνιμο επιλεγμένο προσωπικό μας και ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων και αξιόλογων εξωτερικών συνεργατών, μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε άμεσα όλες τις οικοδομικές, ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές εργασίες που χρειάζονται.

+ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ

Η DPK Constructions αναλαμβάνει όλα τα στάδια για την απόκτηση του επαγγελματικού χώρου που οραματίζεστε. Ξεκινάμε από τον αρχικό σχεδιασμό με πρωτότυπες και σύγχρονες ιδέες, προχωράμε στις αδειοδοτήσεις και τελειώνουμε με την κατασκευή. Κάθε στάδιο δίνεται αναλυτικά κοστολογημένο και με ορισμένο από την αρχή χρονοδιάγραμμα που τηρούμε στο ακέραιο.

+ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΓΡΑΦΕΙΑ...

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Στην DPK Constructions, σεβόμαστε τις ανθρώπινες σχέσεις. Συμμεριζόμαστε το όραμα σας να φτιάξετε έναν ξεχωριστό χώρο όπως τον έχετε ονειρευτεί. Αρχή μας είναι οτι η άριστη παροχή υπηρεσιών μπορεί να επιτευχθεί μόνο με σωστή οργάνωση, ακρίβεια εφαρμογής και πλήρη τεχνικό και οικονομικό έλεγχο κάθε σταδίου του έργου.

+ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ...

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ

Η DPK Constructions σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις θερμομόνωσης, στεγάνωσης, ηχομόνωσης και πυροπροστασίας σε επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους. Η εμπειρία των 30 χρόνων μας στο κομμάτι των μονώσεων, μάς έμαθε να χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά και τεχνίτες με κατάρτιση. Μόνο έτσι εξασφαλίζουμε μακροχρόνια αποτελέσματα.

+ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ...

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ξεχωριστό κομμάτι της DPK Constructions αποτελεί και η ενασχόληση με ναυτιλιακά έργα, σε ιδιωτικά και δημόσια ναυπηγεία αλλά και εν πλω. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες για τη μετασκευή πλοίων και παράλληλα αναλαμβάνουμε έργα και σε μικρότερα σκάφη αναψυχής.

+ ΝΑΥΤΙΛΙΑ...
Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: