EXIT EDIT MODE

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Οι πολυουρεθανικές επιστρώσεις είναι συστήματα δύο ή τριών συστατικών που εφαρμόζονται πάνω σε καλά προετοιμασμένο υπόστρωμα.

Το σύστημα των τριών συστατικών αποτελεί το πολυουρεθανικό δάπεδο.

Το σύστημα των δύο συστατικών αποτελεί την πολυουρεθανική βαφή.

Στα πολυουρεθανικά αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα το πάχος της επίστρωσης κυμαίνεται από 2mm έως 8mm. Στις πολυουρεθανικές βαφές κυμαίνεται από 200μm έως 500μm.

Τα δάπεδα και οι βαφές δεν είναι το ίδιο πράγμα. Τα δάπεδα έχουν μεγαλύτερο πάχος, είναι πολύ πιο ανθεκτικά και τοποθετούνται σε χώρους με μεγάλη καταπόνηση. Οι βαφές όπως φαίνεται και από το πάχος τους, είναι λεπτές επιστρώσεις χρώματος και η τοποθέτησή τους ενδείκνυται σε χώρους με πολύ ήπια κυκλοφορία πεζών. Το κόστος των βαφών είναι σίγουρα πιο ελκυστικό αλλά η διάρκειά τους σε επαγγελματικούς χώρους θα σας απογοητεύσει. Πολύ σύντομα το δάπεδό σας θα θέλει και πάλι αποκατάσταση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή εφαρμογή ενός πολυουρεθανικού συστήματος είναι η σωστή προετοιμασία του υποστρώματος. Η εταιρεία μας διαθέτει αδαμαντοφόρα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την εκτράχυνση και προετοιμασία του υποστρώματος. Σε συνδυασμό με τις βιομηχανικές απορροφητικές σκούπες που διαθέτουμε, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει χωρίς καθόλου σκόνη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η τελική επιφάνεια των δαπέδων είναι λεία και υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ενιαίο σοβατεπί πάνω σε οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια. Η μελλοντική τους επέκταση αλλά και η τοπική επισκευή τους μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Τα πολυουρεθανικά υλικά μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταστήματα, mall, σχολεία αλλά και σε σύγχρονες κατοικίες. Δεν αποχρωματίζουν με την ηλιακή ακτινοβολία και έτσι μπορούν να τοποθετηθούν άφοβα σε μπαλκόνια και εξώστες δημιουργώντας πρωτότυπες μοντέρνες επιφάνειες.

Χάρη στην μεγάλη ελαστικότητά τους, αποτελούν ιδανική λύση για ναυτιλιακές εφαρμογές.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Αντοχή σε κρούση και μηχανικές φορτίσεις.
Μεγάλη ελαστικότητα, ιδανικό για εύκαμπτα υποστρώματα.
Πληρεί υγειονομικές απαιτήσεις.
Αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.
Ιδανικό σε ναυτιλιακές εφαρμογές.
Εφαρμογή σε θαλάμους συντήρησης.
Δυνατότητα δημιουργίας αντιολισθηρής επιφάνειας.
Τελική επιφάνεια χωρίς αρμούς και εύκολος καθαρισμός.
Ηχοαπορροφητικές ιδιότητες.
Διατίθενται σε όλες τις αποχρώσεις RAL και μπορούν να εφαρμοστούν με μίξη διακοσμητικών νιφάδων ή έγχρωμων αδρανών.

bayer logo
Οι πρώτες ύλες των πολυουρεθανικών μας επιστρώσεων είναι της εταιρείας BAYER

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 • Διάστρωση πολυουρεθανικών δαπέδων και βαφών στο εργοστάσιο της αλευροβιομηχανίας Μύλοι Λούλη (Μύλοι Αγ. Γεωργίου) στο Κερατσίνι, (2.500m2).
 • Διάστρωση αντιολισθηρών δαπέδων σε χώρους παραγωγής της εταιρείας αλλαντικών ΝΙΚΑΣ, στον Αγ. Στέφανο (800m2).
 • Δημιουργία πολυουρεθανικών δαπέδων σε χώρους καταστημάτων της εταιρίας MAKRO CASH & CARRY (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλος, Λάρισα).
 • Επίστρωση πολυουρεθανικης βαφής και διαγραμμίσεις σε κατάστημα της εταιρείας THE MART, στην Αθήνα.
 • Διάστρωση πολυουρεθανικών δαπέδων στο κτήριο της εταιρίας τροφίμων KNORR, στο Σχηματάρι, (500m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου σε χώρο παραγωγής της σοκολατοβιομηχανίας ΑΛΚΗ ΕΠΕ, στο Λουτράκι Κορινθίας, (1.000m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου σε χώρο παραγωγής της σοκολατοβιομηχανίας ΑΛΚΗ ΕΠΕ, στο Λουτράκι Κορινθίας, (1.800m2).
 • Χρωματισμός δαπέδου και τοίχων με πολυουρεθανική βαφή, στο νέο χώρο αποθήκευσης και διανομής τροφίμων της εταιρείας Petrofood, στο Καματερό (600m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικών δαπέδων σε 394 WC, του κρουαζιερόπλοιου Golden Iris.
 • Επίστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου σε χώρους παραγωγής της σοκολατοποιΐας Ήρα, στην Καλλιθέα, (150m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικών δαπέδων στην εταιρεία σοκολάτας Chocotime, στον Ασπρόπυργο, (300m2).
 • Διάστρωση τσιμεντοειδών κονιαμάτων και πολυουρεθανικών δαπέδων στο 10όροφο κτήριο parking ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ναυ. Νικοδήμου και Φιλελλήνων στο Σύνταγμα, (3.000m2).
 • Διάστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου στις εγκαταστάσεις της κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη, στον Πειραιά.
 • Επίστρωση πολυουρεθανικού δαπέδου στα γραφεία της εταιρείας Steinhauer, στον Πειραιά (250m2).
 • Επίστρωση λείου πολυουρεθανικού δαπέδου σε διάφορους χώρους παραγωγής, της εταιρείας γαλακτοκομικών ειδών Κόγιας, στην Άνοιξη (210m2).
 • Αντικατάσταση πλακιδίων δαπέδου υγειονομικού τύπου, της εταιρείας κρεάτων AGNO MARKET, με αντιολισθηρό πολυουρεθανικό δάπεδο με έγχρωμα χαλαζιακά αδρανή και διάφανο τελικό βερνίκι.
 • Αποκατάσταση πολυουρεθανικής βαφής δαπέδων σε διάφορους χώρους της εταιρείας VIOPOL, στο Σχηματάρι.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Προτάσεις υλικών και προμηθευτών

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένες εταιρείες υλικών και πρώτων υλών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας εξασφαλίζουν μια σφαιρική ενημέρωση στα θέματα των νέων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Για κάθε έργο μπορούμε να προτείνουμε διαφορετικά υλικά σε σχέση ποιότητας και τιμής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: