EXIT EDIT MODE

ΜΕΘΑΚΡΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Τα μεθακρυλικά δάπεδα αποτελούν την πρώτη επιλογή βιομηχανιών και εργοστασίων.

Ο σύγχρονος τρόπος λειτουργίας των παραγωγικών μονάδων, περιλαμβάνει μικρούς χρόνους shut down και ελάχιστους χρόνους παύσης της παραγωγής για μικρο-συντηρήσεις. Οι τελευταίες μάλιστα καλούνται συνήθως να γίνουν σε χρονικό διάστημα 24 ωρών μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ταυτόχρονα, όταν κατασκευάζεται ένας νέος χώρος παραγωγής, όλοι οι εμπλεκόμενοι πιέζουν για μικρότερα χρονοδιαγράμματα. Με τα δάπεδα όμως τι γίνεται; Τα δάπεδα αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι των χώρων παραγωγής και γενικότερα των επαγγελματικών χώρων.

Τα εποξειδικά και τα πολυουρεθανικά υλικά που συνήθως προτείνονται σε τέτοιες περιπτώσεις, ιδιαίτερα μάλιστα αν πρόκειται για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχουν χρόνο εφαρμογής 3-4 ημέρες και μετά απαιτούνται ακόμα 2 ημέρες για τη μερική καταπόνησή τους. Η σωστή εφαρμογή των συστημάτων αυτών είναι μια διαδικασία 6 τουλάχιστον ημερών, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που τα λεγόμενα «μερεμέτια» του δαπέδου πρέπει να αποκατασταθούν μέσα σε 12 ώρες γιατί οι εργαζόμενοι ή οι πελάτες σκοντάφτουν ή γιατί τα περονοφόρα οχήματα «κοπανάνε» και η παραγωγή δεν προχωράει όπως πρέπει;

Τι γίνεται όταν το χρονοδιάγραμμα πιέζει και πρέπει να παραδοθεί άμεσα ένας χώρος;

Τι γίνεται όταν σε έναν θάλαμο κατάψυξης πρέπει να αποκατασταθεί το δάπεδο αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει ο χρόνος να αποψυχθεί και να επαναψυχθεί ώστε να ξαναμπεί σε λειτουργία;

Εκεί καθώς και σε πολλές άλλες εφαρμογές, η λύση έρχεται με τα μεθακρυλικά δάπεδα.

Με τους εξειδικευμένους τεχνίτες της DPK Constructions και χάρη στις μοναδικές ιδιότητες των μεθακρυλικών ρητινών, η επίστρωση των δαπέδων γίνεται σε εξαιρετικά σύντομους χρόνους και η απόκτηση των τελικών τους αντοχών γίνεται σε 1 έως 5 ώρες, ανάλογα τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Έτσι επιτυγχάνουμε ελάχιστους χρόνους διακοπής της λειτουργίας ή της παραγωγικής διαδικασίας. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε σοβατεπί υγιεινής ενιαίο με το δάπεδο, πάνω σε οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια. Η μελλοντική επέκταση των δαπέδων αλλά και η τοπική επισκευή τους μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Τα μεθακρυλικά δάπεδα αποτελούν ιδανική επιλογή για τους ψυκτικού θαλάμους. Η εφαρμογή τους μπορεί να γίνει ακόμα και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες όπως -20οC. Έτσι η διάστρωση του νέου δαπέδου ή οι τοπικές αποκαταστάσεις, μπορούν να γίνουν χωρίς προηγουμένως να θερμανθούν οι θάλαμοι, κερδίζοντας έτσι χρόνο αλλά και χρήματα.

Ιδιότητες που κάνουν τις μεθακρυλικές επιστρώσεις μοναδικές:

Υψηλή αντοχή σε κρούση και μηχανικές φορτίσεις.
Εξαιρετική αντοχή σε τριβή.
Πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.
Ελάχιστος χρόνος σκλήρυνσης.
Εξαιρετική υγιεινή.
Καλή προστασία έναντι διάβρωσης.
Δυνατότητα δημιουργίας αντιολισθηρής επιφάνειας.
Τελική επιφάνεια χωρίς αρμούς και εύκολος καθαρισμός.
Αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.
Διατίθονται σε ποικιλία χρωματισμών και διαμόρφωσης τελικής επιφάνειας.
Εύκολη μελλοντική επέκταση και τοπική επισκευή.
Ενιαίο σοβατεπί υγιεινής.

Τα μεθακρυλικά δάπεδα αποτελούν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική επιλογή.

Τα μεθακρυλικά δάπεδα είναι η λύση που χρειάζεστε όταν ο χρόνος δεν φτάνει και κακά τα ψέματα πότε δεν φτάνει.

evonik logo

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας EVONIK (DEGUSSA).

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιητικό συνεργασίας απο την εταιρεία EVONIΚ για την διάστρωση των μεθακρυλικών δαπέδων.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 • Διάστρωση μεθακρυλικού δαπέδου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών Eurocatering, στις Αχαρνές, (600m2).
 • Επίστρωση αντιολισθηρού μεθακρυλικού δαπέδου με έγχρωμες χαλαζιακές άμμους σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων της εταιρείας Olympic Catering, στην Αττική (1.040m2).
 • Επίστρωση αντιολισθηρού μεθακρυλικού δαπέδου με έγχρωμες χαλαζιακές άμμους σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων της εταιρείας Olympic Catering, στην Αττική (800m2).
 • Διάστρωση μεθακρυλικών δαπέδων στη νέα μονάδα της εταιρείας Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, (5.000m2).
 • Δημιουργία δαπέδων σε ψυκτικούς θαλάμους και καταστήματα της εταιρίας MAKRO CASH & CARRY (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλος, Λάρισα), (1.500m2).
 • Διάστρωση μεθακρυλικών δαπέδων σε διάφορους χώρους του εργοστασίου της εταιρείας αλλαντικών ΝΙΚΑΣ, στον Αγ. Στέφανο (500m2).
 • Δημιουργία δαπέδων σε ψυκτικούς θαλάμους της εταιρίας ΑΙΝΟΣ - ΨΥΓΕΙΑ ΒΕΡΜΙΟΝ, στο Μοσχάτο, (2.000m2).
 • Διάστρωση μεθακρυλικού δαπέδου στους χώρους διακίνησης και στους ψυκτικούς θαλάμους της εταιρίας εμπορίας τροφίμων Αφοί ΔΕΝΑΞΑ στη Σαντορίνη, (650m2).
 • Διάστρωση μεθακρυλικού δαπέδου σε χώρο παραγωγής της εταιρείας κρεάτων ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, στο Περιστέρι.
 • Διάστρωση μεθακρυλικού δαπέδου στο συσκευαστήριο και τους ψυκτικούς θαλάμους της ιχθυοτροφικής βιομηχανίας Ανδρομέδα, στην Ηγουμενίτσα, (400m2).
 • Δημιουργία δαπέδων σε ψυκτικούς θαλάμους της εταιρίας εμπορίας και διακίνησης νωπών οπωροκηπευτικών ΠΕΦΑΝΗΣ στο κτήριο Λεωφ. Κηφισσού, Αιγάλεω, (500m2).
 • Διάστρωση μεθακρυλικού δαπέδου σε χώρο παραγωγής του εργοστασίου της αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, στο Κορωπί, (400m2).
 • Επίστρωση μεθακρυλικού δαπέδου, στο χυτήριο της βιομηχανικής μονάδας της εταιρείας Αλουμίνιον της Ελλάδας, στη Βοιωτία (250m2).
 • Επίστρωση μεθακρυλικού δαπέδου με έγχρωμες χαλαζιακές άμμους σε χώρους συσκευασίας της εταιρείας Δάγων, Συσκευαστήριο Ιχθύων Θεσπρωτίας (750m2).
 • Διάστρωση pmma anti-slip δαπέδου σε χώρους παραλαβής και χώρους ψυγείων, στο κατάστημα της ΑΓΝΟMarket-Meat, στον Αγ. Δημήτριο (δάπεδο: 120 m2) (σοβατεπί: 80m).
 • Επίστρωση μεθακρυλικού δαπέδου σε χώρους παραγωγής και συσκευασίας της εταιρείας κατεψυγμένων αλιευμάτων & λαχανικών ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ, στην Κεντρ. Λαχαναγορά Ρέντη.
 • Διάστρωση μεθακρυλικού δαπέδου στην οξοποιϊα Χαϊνάς, στον Ασπρόπυργο.
 • Διάστρωση μεθακρυλικού δαπέδου στην οξοποιία Ζαφειρόπουλος, στο Πικέρμι.
 • Διάστρωση μεθακρυλικού δαπέδου σε κτήριο του ομίλου ΣΑΡΑΝΤΗ, στην Αττική.
 • Επένδυση μεταλλικής σκάλας με μεθακρυλικό κονίαμα στην είσοδο γραφείων.
 • Επίστρωση μεθακρυλικού κονιάματος στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας First Data, στο Κρυονέρι.
 • Επίστρωση αντιολισθηρού μεθακρυλικού δαπέδου σε διάφορους χώρους της εταιρείας νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων, Genfroco, στον Ασπρόπυργο (300m2).
 • Επίστρωση αντιολισθηρού pmma δαπέδου πάνω σε υπόστρωμα από παλιά πλακάκια σε χώρους της εταιρείας αλιευμάτων, Genfroco, στον Ασπρόπυργο (200m2).
 • Επίστρωση αντιολισθηρού μεθακρυλικού δαπέδου σε διάφορους χώρους της εταιρείας αλιείας και εμπορίας νωπών και κατεψυγμένων αλιευμάτων, Cosmofish, στην Αττική.
 • Επίστρωση αντιολισθηρού μεθακρυλικού δαπέδου στα ακρομώλια της μαρίνας σκαφών στην Πρέβεζα (900m2).
 • Επίστρωση αντιολισθηρών και λείων μεθακρυλικών δαπέδων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας MEAT HOUSE (όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ), στην Αττική.
 • Επίστρωση αντιολισθηρού μεθακρυλικού δαπέδου με έγχρωμες χαλαζιακές άμμους σε χώρους παραγωγής της εταιρείας General Mills, στην Αττική.
 • Επίστρωση αντιολισθηρού μεθακρυλικού δαπέδου στην είσοδο του supermarket ΕΝΑ, στα Ιωάννινα.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Πιστοποιητικό εφαρμογής μεθακρυλικών δαπέδων.

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

PORTFOLIO

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: