EXIT EDIT MODE

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Οι εποξειδικές επιστρώσεις είναι συστήματα δύο ή τριών συστατικών που εφαρμόζονται πάνω σε καλά προετοιμασμένο υπόστρωμα.

Το σύστημα των τριών συστατικών αποτελεί το εποξειδικό δάπεδο.

Το σύστημα των δύο συστατικών αποτελεί την εποξειδική βαφή.

Στα εποξειδικά αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα το πάχος της επίστρωσης κυμαίνεται από 2mm έως 8mm. Στις εποξειδικές βαφές κυμαίνεται από 200μm έως 500μm.

Τα δάπεδα και οι βαφές δεν είναι το ίδιο πράγμα. Τα δάπεδα έχουν μεγαλύτερο πάχος, είναι πολύ πιο ανθεκτικά και τοποθετούνται σε χώρους με μεγάλη καταπόνηση. Οι βαφές όπως φαίνεται και από το πάχος τους, είναι λεπτές επιστρώσεις χρώματος και η τοποθέτησή τους ενδείκνυται σε χώρους με πολύ ήπια κυκλοφορία πεζών. Το κόστος των βαφών είναι σίγουρα πιο ελκυστικό αλλά η διάρκειά τους σε επαγγελματικούς χώρους θα σας απογοητεύσει. Πολύ σύντομα το δάπεδό σας θα θέλει και πάλι αποκατάσταση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή εφαρμογή ενός εποξειδικού συστήματος είναι η σωστή προετοιμασία του υποστρώματος. Η εταιρεία μας διαθέτει αδαμαντοφόρα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την εκτράχυνση και προετοιμασία του υποστρώματος. Σε συνδυασμό με τις βιομηχανικές απορροφητικές σκούπες που διαθέτουμε, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει χωρίς καθόλου σκόνη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η τελική επιφάνεια των δαπέδων είναι λεία και υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ενιαίο σοβατεπί πάνω σε οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια. Η μελλοντική τους επέκταση αλλά και η τοπική επισκευή τους μπορεί να γίνει χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Τα εποξειδικά υλικά μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι τελικές επιφάνειες είναι ενιαίες και ομοιόμορφες. Αποτελούν μια μοντέρνα και ξεχωριστή επιλογή για σύγχρονες κατοικίες.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Καλή μηχανική και χημική αντοχή
Μεγάλη διάρκεια ζωής
Καλύπτουν υγειονομικές απαιτήσεις
Εύκολος καθαρισμός
Επιφάνειες χωρίς αρμούς
Επιφάνειες αδιαπέρατες σε υγρά
Δυνατότητα να γίνει τμηματική επίστρωση
Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων
Πρωτότυπες διακοσμητικές επιφάνειες με μίξη flakes ή εγχρώμων χαλαζιών

PHARMA TERRAZZO


Η DPK Constructions εξειδικεύεται επίσης και στην επίστρωση του εποξειδικού κονιάματος Pharma Terrazzo. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σκληρό και ανθεκτικό δάπεδο (κονίαμα) που πληροί υγειονομικές προδιαγραφές και αποτελεί την πρώτη επιλογή των φαρμακοβιομηχανιών για χώρους παραγωγής και συσκευασίας. Τα δάπεδα Pharma Terrazzo συνδυάζονται με ενιαίο, υγειονομικού τύπου σοβατεπί. Το σοβατεπί φτιάχνεται από το ίδιο υλικό και μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια (panel, κανονικός τοίχος).

Huntsman2Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας HUNTSMAN

 

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

 • Διάστρωση εποξειδικών δαπέδων και βαφών σε χώρους παραγωγής και εργαστήρια στα κτίρια της φαρμακοβιομηχανίας ΦΑΜΑΡ (Άλιμος, Ανθούσα, Αυλώνα).
 • Επίστρωση δαπέδου με εποξειδικό κονίαμα σε χώρους της φαρμακοβιομηχανίας ΦΑΜΑΡ.
 • Επίστρωση δαπέδου pharma terrazzo σε χώρους της φαρμακοβιομηχανίας ΦΑΜΑΡ.
 • Επίστρωση δαπέδου pharma terrazzo σε χώρους παραγωγής της φαρμακοβιομηχανίας ΦΑΜΑΡ, στην Ανθούσα.
 • Διάστρωση εποξειδικού δαπέδου σε νέο χώρο κτηρίου της φαρμακοβιομηχανίας Demo, στο Κρυονέρι.
 • Επίστρωση εποξειδικού δαπέδου, στο χυτήριο της βιομηχανικής μονάδας της εταιρείας Αλουμίνιον της Ελλάδας, στη Βοιωτία (250m2).
 • Διάστρωση εποξειδικού δαπέδου σε διάφορους χώρους, στο εργοστάσιο της εταιρίας επεξεργασίας αλουμινίου ALUMAN, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
 • Επίστρωση δαπέδου pharma terazzo σε χώρο της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, στη Μεταμόρφωση.
 • Διάστρωση εποξειδικού δαπέδου σε χώρους της εταιρείας ΣΑΡΑΝΤΗΣ, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, (110m2).
 • Διάστρωση εποξειδικού δαπέδου στα γραφεία της εταιρίας Λάμδα Φαρμακευτική, στην Αθήνα, (200m2).
 • Διάστρωση εποξειδικών δαπέδων στο κτήριο της εταιρίας εμπορίας ειδών ναυτιλίας TECHNAVA, στο  ΒΙ.ΠΑ. Σχιστoύ, Πέραμα, (500m2).
 • Διάστρωση εποξειδικών ρητινοκονιαμάτων στα δάπεδα των WC στο κότερο Atlantis ΙΙ, στο Μονακό, (100m2).
 • Διάστρωση εποξειδικών δαπέδων σε χώρους παραγωγής της εταιρείας σοκολάτας Chocotime, στον Ασπρόπυργο.
 • Διάστρωση εποξειδικών συστημάτων στο συνεργείο-έκθεση αυτοκινήτων ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ, στο Περιστέρι.
 • Διάστρωση εποξειδικού δαπέδου στις νέες εγκαταστάσεις της ΕΚΚΑ, στο Μαρούσι.
 • Επίστρωση εποξειδικής βαφής στο κατάστημα της εταιρείας ανοξείδωτων ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, στον Πειραιά.
 • Επίστρωση εποξειδικής βαφής στο κατάστημα της εταιρείας ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ (πρώτες ύλες τροφίμων), στο Περιστέρι.
 • Διάστρωση εποξειδικού δαπέδου στο κτήριο της βιομηχανίας τροφίμων και αγροτικών πρώτων υλών Σόγια Ελλάς, στα Ψαχνά Ευβοίας, (800m2).
 • Διάστρωση εποξειδικών δαπέδων και βαφών σε χώρους εργαστηρίων και γραφείων στα κτίρια της φαρμακοβιομηχανίας ALAPIS, στην Παλλήνη, (1.000m2).
 • Κατασκευή αγώγιμου εποξειδικού δαπέδου σε χώρο παραγωγής της φαρμακοβιομηχανίας LAVIPHARM.
 • Διάστρωση εποξεδικού δαπέδου και διαγραμμίσεις σε υπόγειο χώρο στάθμευσης καταστήματος της αλυσίδας supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος.
 • Χρωματισμός δαπέδων με εποξειδική βαφή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας NEWHOME-Χυτήρογλου, στην Αθήνα.
 • Επίστρωση αντιολισθηρού εποξειδικού δαπέδου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας αλλαντικών ΝΙΚΑΣ, στην Αθήνα.
 • Επίστρωση εποξειδικού δαπέδου στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, στη Μεταμόρφωση.
 • Επίστρωση εποξειδικής βαφής σε χώρο εταιρείας παιχνιδιών, στον Δήμο Ωρωπού.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: