EXIT EDIT MODE

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ

Ακολουθώντας τη μεγάλη άνοδο στην τεχνολογία των υλικών που αφορούν το βιομηχανικό σκυρόδεμα, η DPK Constructions αναζητά συνεχώς νέες καινοτόμες ιδέες και προηγμένα υλικά που υπόσχονται καλύτερα, γρήγορα και πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.

Εδώ, σας παρουσιάζουμε τα βελτιωτικά ωρίμανσης ή τα λεγόμενα “cures”.

Πιο συγκεκριμένα το υλικό Pentra®-Sil (HD+C), της βελγικής εταιρείας Convergent Group. Πρόκειται για ένα σκληρυντικό, ενδοχημικής δράσης και βελτιωτικό ωρίμανσης κατασκευασμένο με τεχνολογία διαχωρισμού απόκρισης (RST).

Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια μεμβράνη στην επιφάνεια -Liquid Film Forming Curing Compound- αποτρέποντας την εξάτμιση του νερού ενώ επιτρέπει στο συστατικό Nano-Lithium να διεισδύσει και να αντιδράσει με τα σωματίδια του ελεύθερου ασβέστη και του μη ενυδατωμένου τσιμέντου.

Αυτή η νέα διαδικασία βελτιώνει τα χαρακτηριστικά σκλήρυνσης και ωρίμανσης, δημιουργώντας μια πιο σκληρή και ανθεκτική στην τριβή επιφάνεια σε μια μονάχα εφαρμογή.

Με απλά λόγια, χρησιμοποιώντας το Pentra®-Sil (HD+C) κατά τη διάστρωση του σκυροδέματος, το σκυρόδεμα ωριμάζει πιο ομοιόμορφα, χωρίς ρηγματώσεις και το δάπεδο αποκτά σε μικρότερο χρονικό διάστημα αυξημένες αντοχές, όταν σε κανονικές συνθήκες θα χρειαζόταν να γίνει η διαδικασία της επιφανειακής σκλήρυνσης 28 ημέρες μετά την διάστρωση.

Έτσι επιτυγχάνουμε:

μικρότερο χρονοδιάγραμμα εργασιών
μικρότερο κόστος εργασιών
σκληρότερες επιφάνειες
επιφάνειες ανθεκτικότερες στην τριβή
επιφάνειες που δεν απορροφούν βρωμιά και λάδια
πιο φυσική όψη του σκυροδέματος

Το Pentra®-Sil (HD+C) είναι το μοναδικό υλικό με το οποίο επιτυγχάνουμε με οικονομικό και οικολογικό τρόπο all-in-one σκλήρυνση και curing.

Μη μένετε σε παρωχημένες πρακτικές, επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε στον κόσμο της νέας τεχνολογίας υλικών.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος, σε Ελλάδα και Κύπρο, των υλικών της Convergent Group S.A.

convergent

H Convergent Group S.A αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους κατασκευαστές υλικών για την προστασία του σκυροδέματος. Η έδρα της βρίσκεται στο Βέλγιο και μαζί με την US Convergent Concrete Technologies εδώ και 15 χρόνια παράγουν οικολογικά υλικά με βάση το nano λίθιο (Pentra-Sil) που ενισχύουν τα χαρακτηριστικά των βιομηχανικών δαπέδων σκυροδέματος.

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: