EXIT EDIT MODE

DPK Constructions

DPK Constructions

σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε τη λεπτομέρεια

Κύρια δραστηριότητά μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών υπηρεσιών.

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση, μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη οποιασδήποτε οικοδομικής, μηχανολογικής και ηλεκτρολογικής εργασίας σε επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους καθώς και σε κτήρια κατοικιών. Μηχανικοί και τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων βρίσκονται στην διάθεσή σας για να δώσουν λύση σε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

Η DPL Constructions είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών. Κύρια δραστηριότητά της είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευών και ανακατασκευών σε κτήρια κατοικιών καθώς και σε χώρους που προορίζονται για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Παράλληλα εξειδικεύεται στη δημιουργία δαπέδων ειδικών απαιτήσεων (εποξειδικά, πολυουρεθανικά κλπ.) καθώς και στην εφαρμογή παντός τύπου μονώσεων.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από διπλωματούχους μηχανικούς, τεχνολόγους, εργοδηγούς και εξειδικευμένους τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων. Χάρη στην πολυετή παρουσία της στον κατασκευαστικό κλάδο διατηρεί μόνιμες συνεργασίες με εξωτερικούς συνεργάτες αξιόλογους μηχανικούς και επιλεγμένα συνεργεία. Διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και συνεργάζεται με τους πλέον αναγνωρισμένους προμηθευτές υλικών και πρώτων υλών.

Η DPK Constructions αποτελεί έναν αξιόπιστο και υπεύθυνο συνεργάτη σε κάθε σας έργο.

Το επιστημονικό υπόβαθρο και η εμπειρία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και το μεράκι των μελών μας δίνουν τη δυνατότητα να εκτελούμε επιτυχώς ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα μέσα στο καθορισμένο χρονοδιάγραμμα και πάντα με σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του. Παράλληλα, η ενασχόληση μας με τις νέες τεχνολογίες και τα νέα υλικά εγγυάται τη συνεχή εξέλιξη και προσαρμογή της DPK Constructions στα νέα δεδομένα.

Η ΑΡΧΗ...

dpk constructions home intro2Θεμέλιο της σημερινής εταιρείας αποτελούν τα παλαιότερα μέλη της που δραστηριοποιούνταν για αρκετά έτη σε εξειδικευμένες εργασίες δαπέδων και μονώσεων. Το χρονικό διάστημα 1981-1988 εργάστηκαν σε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό οικοδομικών έργων, όπως τα ξενοδοχεία Athens Ledra Marriott Hotel & Athenaeum InterContinental Hotel, το Μέγαρο της Αστυνομίας, το στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, η Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Τα επόμενα χρόνια εκτέλεσαν με επιτυχία την κατασκευή ηχομόνωσης στα studio του τηλεοπτικού σταθμού SKAI, την ανακατασκευή των κεντρικών αποθηκών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Vοdafone καθώς και ένα μεγάλο πλήθος έργων σε βιομηχανικά και ιδιωτικά κτήρια.

Παράλληλα με τα οικοδομικά έργα οι δραστηριότητες στρέφονται και στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Το εύρος των εργασιών περιλαμβάνει πυρομόνωση, θερμομόνωση μηχανοστασίων και επενδύσεις οχετών καυσαερίων με ειδικά τεμάχια αλουμινίου. Ταυτόχρονα εκτελούνται επιστρώσεις εξειδικευμένων δαπέδων σε εξωτερικά καταστρώματα και χώρους ενδιαίτησης σε όλες τις μετασκευές πλοίων των εταιρειών Anek Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways καθώς και σε πλήθος ναυτιλιακών εταιρειών του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια των ετών αυτών συλλέχθηκε αξιόλογη εμπειρία σε έργα ευρέως φάσματος και διαφορετικών απαιτήσεων. Ταυτόχρονα αποκτήσαμε την ικανότητα να εκτελούμε τις εργασίες μας έντεχνα και εμπρόθεσμα, σύμφωνα με τους κανονισμούς, την πιστοποίηση και τις τεχνικές λεπτομέρειες που απαιτούνταν. Τα δεδομένα αυτά, σε συνδυασμό με τους αξιόλογους μηχανικούς και τεχνίτες που προστέθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας μας, αποτέλεσαν κινητήρια δύναμη για τη αναδιαμόρφωση της δομής της και την δημιουργία της DPK Constructions.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ....

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Προτάσεις υλικών και προμηθευτών

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένες εταιρείες υλικών και πρώτων υλών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας εξασφαλίζουν μια σφαιρική ενημέρωση στα θέματα των νέων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Για κάθε έργο μπορούμε να προτείνουμε διαφορετικά υλικά σε σχέση ποιότητας και τιμής.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

ΕΡΓΑ

CLIENTS

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: