EXIT EDIT MODE

MICRO TERRAZZO

Το micro terrazzo είναι η μοντέρνα και σύγχρονη εκδοχή του κλασσικού μωσαϊκού. Στην περίπτωση του micro terrazzo, τα χαλαζιακά αδρανή είναι πιο μικρά σε μέγεθος και έτσι οι τελικές επιφάνειες εμφανίζονται πιο ομοιογενείς, πιο διακριτικές και ίσως λίγο πιο καλαίσθητες.

Το micro terrazzo είναι ένα αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Περιέχει διάφορα πρόσθετα στοιχεία και αποκτά τις τελικές του αντοχές σε μικρό χρονικό διάστημα. Τοποθετείται σε πάχος 8-30 mm και γυαλίζεται ώστε να έχουμε μια τελική λαμπερή επιφάνεια, λεία και χωρίς αρμούς. Διατίθεται σε διάφορους χρωματισμούς και κοκκομετρίες. Έτσι μπορούν να γίνουν εκπληκτικοί συνδυασμοί, το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και δημιουργικότητα.

Τοποθετείται τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους και το τελικό φινίρισμα μπορεί να είναι πλήρως γυαλιστερό ή σατινέ.

Είναι το πιο δημοφιλές δάπεδο σε βιομηχανικούς χώρους και επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε χώρους συνάθροισης κοινού. Αποτελεί εξαιρετική και ταυτόχρονα λειτουργική επιλογή για μουσεία, ξενοδοχεία, πισίνες, δημόσια κτήρια κλπ.

Με το micro terrazzo δημιουργούμε σκληρές επιφάνειες ανθεκτικές σε μεγάλες καταπονήσεις, με αντοχή στην τριβή και αδιαπέρατες από το νερό. Πρόκειται για μια μοντέρνα επιλογή δαπέδου, με ελάχιστο κόστος συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

  • Δημιουργία δαπέδου από γυαλισμένο τσιμεντοειδές κονίαμα στο κατάστημα της Nike στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Προτάσεις υλικών και προμηθευτών

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένες εταιρείες υλικών και πρώτων υλών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας εξασφαλίζουν μια σφαιρική ενημέρωση στα θέματα των νέων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Για κάθε έργο μπορούμε να προτείνουμε διαφορετικά υλικά σε σχέση ποιότητας και τιμής.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: