EXIT EDIT MODE

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΠΕΔΩΝ

Η 30ετής παρουσία μας στον χώρο των κατασκευών, μας έχει διδάξει ότι η υιοθέτηση νέων τεχνικών έχοντας σαν βάση την πείρα, αποτελεί το καλύτερο όπλο μας και αυτό το πετυχαίνουμε συνδυάζοντας τους μηχανικούς μας με τους παλιούς και έμπειρους τεχνίτες μας.

H Dpk Constructions επενδύει στη συνεχή επιμόρφωση των μελών της, νέων και παλιών. Παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό τομέα καθώς και στον τομέα των υλικών. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε τα πράγματα αυτά στην πράξη και έτσι έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το αποτέλεσμα.

Ειδικά στο κομμάτι των βιομηχανικών δαπέδων, υπάρχουν συνεχώς καινοτόμες εξελίξεις. Νέα υλικά και νέες τεχνολογίες υπόσχονται όλο και καλύτερα αποτελέσματα.

Εμείς τα συγκεντρώσαμε, τα δοκιμάσαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Υλικά που χρησιμοποιούνται κατά τη διάστρωση του βιομηχανικού δαπέδου.

Πρόκειται για υλικά με ενδοχημική δράση τα οποία προσφέρουν υψηλή σκληρότητα, μειωμένη απορροφητικότητα, ανθεκτικότητα και μεγάλη μείωση της σκόνης τριβής. Τοποθετούνται κατά τη διάρκεια των εργασιών επίστρωσης ενός νέου βιομηχανικού δαπέδου σε επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους που δέχονται μεγάλες καταπονήσεις από βαριά οχήματα και περονοφόρα όπως αποθήκες, διαμετακομιστικά κέντρα, βαριά βιομηχανία κλπ.


Υλικά που χρησιμοποιούνται κατά το γυάλισμα του βιομηχανικού δαπέδου.

Πρόκειται για υλικά εμποτισμού υπάρχοντος βιομηχανικού δαπέδου. Τοποθετούνται μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της διαδικασίας γυαλίσματος, ενισχύοντας την αντοχή του, αυξάνοντας την ανθεκτικότητα του σε τριβή και μειώνοντας την υγροπερατότητά του. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για όλους τους χώρους που μπορεί να εφαρμοστεί το γυαλισμένο μπετόν, αποθήκες, βιομηχανικούς χώρους, επαγγελματικούς χώρους, lobby, σουπερμάρκετ, εστιατόρια, κατοικίες, μουσεία, εκθέσεις, χώρους συνάθροισης ανθρώπων κλπ.

Υλικά που χρησιμοποιούνται πάνω στο βιομηχανικό δάπεδο.

Πρόκειται για υλικά που τοποθετούνται πάνω στο υπάρχον βιομηχανικό δάπεδο δημιουργώντας ένα μικρο-φιλμ προστασίας. Το φιλμ αυτό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, σκληραίνει και σφραγίζει το μπετόν ενώ ταυτόχρονα το αφήνει να αναπνέει. Δημιουργεί μια τελική επιφάνεια με μεγάλη αντοχή στην τριβή και τα χημικά και μειωμένη υδατοπερατότητητα. Συνδυάζοντάς τα με το μηχάνημα burnisher, μπορούμε να έχουμε ένα τελικό ισχυρό δάπεδο με μεγάλη γυαλάδα, συνδυάζοντας ανθεκτικότητα και αισθητικό αποτέλεσμα.

Το ποιο υλικό ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, έχει να κάνει με το στάδιο της κατασκευής αλλά και με το κόστος. Για κάθε περίπτωση βιομηχανικού δαπέδου η εταιρεία μας μπορεί να σας προτείνει πολλές λύσεις ποιότητας και τιμής.

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος, σε Ελλάδα και Κύπρο, των υλικών της:convergent

H Convergent Group S.A αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους κατασκευαστές υλικών για την προστασία του σκυροδέματος. Η έδρα της βρίσκεται στο Βέλγιο και μαζί με την US Convergent Concrete Technologies εδώ και 15 χρόνια παράγουν οικολογικά υλικά με βάση το λίθιο (Pentra-Sil) που ενισχύουν τα χαρακτηριστικά των βιομηχανικών δαπέδων σκυροδέματος.

Το πελατολόγιο τους περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Adobe, Amazon, APPLE, Barclays Arena, Caterpillar, Chrysler, Fedex, GAP, Ikea, LA International Airport, Petco, Pepsi, Phoenix Sky Harbor International Airport, Starbuck’s,Target Distribution Centers, US Army Core of Engineers, Utah State University, Volkswagen, Walmart, Wynn Development

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Προτάσεις υλικών και προμηθευτών

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αναγνωρισμένες εταιρείες υλικών και πρώτων υλών σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας εξασφαλίζουν μια σφαιρική ενημέρωση στα θέματα των νέων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Για κάθε έργο μπορούμε να προτείνουμε διαφορετικά υλικά σε σχέση ποιότητας και τιμής.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: