EXIT EDIT MODE

ΕΓΧΡΩΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

ΕΓΧΡΩΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μεγάλη άνοδος στην τεχνολογία των υλικών που αφορούν το βιομηχανικό σκυρόδεμα. Καινοτόμες ιδέες και νέα υλικά υπόσχονται όλα και καλύτερα αποτελέσματα.

Στην DPK Constructions ενδιαφερόμαστε πολύ για τις τεχνολογίες αυτές και συνεχώς αναζητούμε νέα αξιόπιστα υλικά που προσφέρουν γρήγορες και βελτιωμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή.


Εδώ, σας παρουσιάζουμε ένα τέτοιο μοναδικό υλικό, το Pentra® - Protective Stain (PPS/HG), της βελγικής εταιρείας Convergent Group. Με αυτό επιτυγχάνουμε έγχρωμο εμποτισμό του σκυροδέματος και ταυτόχρονη επιφανειακή σκλήρυνση.


Είτε πρόκειται για ένα παλιό δάπεδο σκυροδέματος είτε για ένα καινούριο, το Pentra® - Protective Stain (PPS/HG), διεισδύει στο εσωτερικό της μάζας του και το χρωματίζει. Δεν πρόκειται για μια πρόσθετη επίστρωση πάνω στο δάπεδο που με τη χρήση θα χαραχτεί και ίσως αποκολληθεί. Το χρώμα εμποτίζει το σκυρόδεμα, δημιουργεί έναν άρρηκτο χημικό δεσμό με το τσιμέντο και το πορώδες του και κάνει την τελική επιφάνεια πιο σκληρή και πιο ανθεκτική έναντι της τριβής.


Η έγχρωμη επιφάνεια του δαπέδου, γυαλίζεται με μηχανικό τρόπο (κεφαλές διαμαντιών) δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Με δυο λόγια αν ζητάτε:

Έγχρωμο δάπεδο χωρίς πρόσθετες ρητινούχες επιστρώσεις
Σκληρές επιφάνειες με αυξημένη αντοχή σε τριβή
Δυνατότητα επιλογής βαθμού τελικού γυαλίσματος (ματ, σατινέ, γυαλιστερό)
Αυξημένη προστασία έναντι λεκέδων
Γρήγορες εργασίες & σύντομο χρονοδιάγραμμα
Αποτέλεσμα που διαρκεί
Εύκολη συντήρηση


… η DPK Constructions και το Pentra® - Protective Stain (PPS/HG) είναι η επιλογή σας.


Το υλικό διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα.


Για πρόσθετη προστασία και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο προτείνουμε τη χρήση του προστατευτικού sealer Pentra®- Finish (HP) ή Pentra®-Guard (HPS).


Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος, σε Ελλάδα και Κύπρο, των υλικών της Convergent Group S.A.convergent


H Convergent Group S.A αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους κατασκευαστές υλικών για την προστασία του σκυροδέματος. Η έδρα της βρίσκεται στο Βέλγιο και μαζί με την US Convergent Concrete Technologies εδώ και 15 χρόνια παράγουν οικολογικά υλικά με βάση το nano λίθιο (Pentra-Sil) που ενισχύουν τα χαρακτηριστικά των βιομηχανικών δαπέδων σκυροδέματος.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

  • Χρωματισμός σκυροδέματος στον εξωτερικό χώρο φόρτωσης στις νέες εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Demo, στο Κρυονέρι.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Συγγραφή προδιαγραφών

Ανάλογα με τη χρήση του κάθε δαπέδου, θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, προσαρμοσμένες στα λειτουργικά φορτία του χώρου, στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στην οικονομία και την διάρκεια. Μια βαφή ή ένα εποξειδικό δάπεδο δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

Καλέστε μας να κανονίσουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από άριστους πολιτικούς μηχανικούς και έμπειρους τεχνίτες, άμεσα διαθέσιμους, που μπορούν να σας δώσουν πολλές και διαφορετικές λύσεις. Ο σωστός αρχικός σχεδιασμός είναι αυτός που θα σας λύσει τα περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Δείγματα δαπέδων

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δείγμα του δαπέδου που προδιαγράφουμε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε την συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες. Ταυτόχρονα μπορούμε μαζί να επισκεφτούμε χώρους που εφαρμόστηκε το αντίστοιχο δάπεδο στο παρελθόν και να δείτε την κατάστασή του ύστερα απο μακροχρόνια καταπόνηση.

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε τεχνικά γραφεία, μελετητές και εταιρείες υλικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια παρουσίαση των νέων τεχνολογιών στον χώρο των δαπέδων. Θα σας ενημερώσουμε για όλα τα βασικά σημεία των τεχνολογιών, πλεονεκτήματα, χρήσεις κλπ. και θα σας παρουσιάσουμε βίντεο με εφαρμογές σε πραγματικά έργα.

Click to call

Αντ.Βλαχάκου 24
18545 Πειραιάς
Τ. 210 4131179
F. 210 4112423

Email us

Directions: